ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ο ΑΠΑΣ "ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ"


Με 69-67 επικράτησε του Πανιωνίου Θήρας ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" στον τελικό του FINAL 4 μπάσκετ που διεξήχθη το Σάββατο 3/5 στη Σαντορίνη και στέφθηκε για 2η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Κυκλάδων για την περίοδο 2013-2014. Συγχαρητήρια μηνύματα για την επιτυχία της ομάδας μπάσκετ του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια"  απέστειλαν, η δημοτική κίνηση "Νησιωτική Πολιτεία" και ο επικεφαλής της Νίκος Μαϊτός, η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παναξιακού ΑΟ, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.

Η συγχαρητήρια επιστολή της Νησιωτικής Πολιτείας

"Ο επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας Νίκος Μαϊτός, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και τα μέλη της κίνησης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τους αθλητές, τον προπονητή και την διοίκηση του αθλητικού σωματείου ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ ανδρών".

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Πανναξιακού ΑΟ

"Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., συγχαίρουν τον Απεραθίτικο  Αθλητικό  Σύλλογο  Νάξου  "Τα Φανάρια" για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων Καλαθοσφαίρισης.    
    Οι επιτυχίες των ομάδων της Νάξου σε όλα τα αθλήματα, αποτελούν δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία του τόπου μας.
    Ο υγιής ανταγωνισμός που έχει αναπτυχθεί, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στις δύο ομάδες καλαθοσφαίρισης του νησιού μας, έχει ως αποτέλεσμα την κυριαρχία τους σε επίπεδο Κυκλάδων. Ευχόμαστε και θα επιδιώξουμε, ώστε η προσπάθεια αυτή, να οδηγήσει την καλαθοσφαίριση της Νάξου σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και στη  συμμετοχή της σε ανώτερες Εθνικές Κατηγορίες".

Το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου

"Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ  την ομάδα του ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο Μπάσκετ Ανδρών. Είναι μια ακόμα σημαντική στιγμή του Ναξιακού αθλητισμού, που απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως η περιοχή μας διακρίνεται για τους εξαιρετικούς αθλητές της, οι οποίοι με σθένος, κόπο, πείσμα, αλληλεγγύη και ομαδική προσπάθεια κατόρθωσαν  να διακριθούν κατακτώντας το Πρωτάθλημα και να ανέβουν αγωνιστική κατηγορία.
Η σπουδαία αυτή διάκριση μάς γεμίζει αισιοδοξία και αποδεικνύει ότι, παρά τους όποιους σκοπέλους, μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε δύσκολους στόχους.
Εύχομαι, η επιτυχία αυτή να λειτουργήσει ως κίνητρο για τα νέα παιδιά του Δήμου μας, ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, που, εκτός από τρόπος ζωής, είναι ο θρίαμβος του ομαδικού πνεύματος, της κατανόησης και της φιλίας.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παραμένει στο πλευρό του ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» και στηρίζει την προσπάθεια όλων των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στα αθλητικά σωματεία, στηρίζοντας το δικαίωμα στον αθλητισμό ως καθολικό δικαίωμα και ανάγκη όλων των νέων.
 Στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη της διοίκησης και σε όσους βοήθησαν έμπρακτα τον ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» εύχομαι θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!"

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Πανναξιακού Α.Ο.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟ συγχαίρει τη Ναξιώτικη Ομάδα μπάσκετ ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" για την κατάκτηση του Κυκλαδικού Πρωταθλήματος.

Τέτοιες επιτυχίες ανεβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού στη Νάξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου